Stedentrips

Een stedentrip is heerlijk om er even tussen uit te zijn en voor een aantal dagen je helemaal laten opgaan in een ander cultuur, heerlijk eten of een interessant museum te bezoeken. Elke stad heeft haar eigen kenmerken, geschiedenis en cultuur, wat je kunt beleven op verschillende manieren: individueel of met een groep.

Stedentrips beperken zich al jaren niet meer tot een weekendje Londen of Parijs en tegenwoordig kijk je al niet meer op van een lang weekend naar Dubai of New York. Dat neemt niet weg dat steden als Parijs, Londen, Rome en Barcelona nog steeds waanzinnig populair zijn, maar nieuwe bestemmingen worden ook steeds vaker ontdekt! Steden zoals Riga, Hamburg of Budapest zijn bestemmingen die verrassend veel te bieden hebben en nog onbekend zijn bij velen.  

Laat mij je helpen met het uitzoeken van jouw stedentrip!

Neem contact op

Dank voor je bericht. Ik neem zo spoedig contact met je op.
Oeps, er ging iets verkeerd. Sorry, maar probeer het nog eens. Mocht het nog steeds niet lukken, dan kunt u contact met mij opnemen door een email te sturen naar mayotravel@personaltouchtravel.nl of mij te bellen, 06-24518313. Dank u