Cruises

De tijd dat je tijdens een cruise alleen maar "oude grijze mensen” zag, is echt voorbij. Tegenwoordig zijn er vele gezinnen en families die voor een cruise kiezen. Steeds meer jonge stellen vinden cruisen de ultieme vakantiebestemming. Cruisen is vooral zorgeloos genieten en verwend worden. Het kan zowel actief als passief zijn. Je bent op een schip op vakantie, je pakt je koffer slechts één keer uit en toch kom je (bijna) elke dag op een andere plek. Er zijn vele rederijen en die bieden ontelbare vaarroutes aan.

Echt voor elk wat wils. Wil je in de Middellandse Zee bezoeken, de Noorse Fjorden, een Caribische cruise of misschien naar Alaska? Er is zo veel mogelijk! Ook zijn er expeditie-cruises naar Spitsbergen of Antarctica. In opkomst zijn riviercruises, onder andere op de Rijn, de Moezel, de Donau en de Seine.

Hoeveel kost een cruise? Neem de prijs van een goed viersterren-hotel, tel daar de prijs van alle maaltijden bij op en je bent er al. Zeker wanneer je in Nederland al aan boord gaat, scheelt dat ook nog eens een vliegticket!

Je kunt het verder zo duur maken als je zelf wilt. Water-, soda- of drankenpakketten kunnen een verstandige aanvulling zijn. Excursies vooraf boeken ook. Dan weet je zeker dat de excursie niet uitverkocht is. Uiteraard kan je er ook zelf te voet op uittrekken en zo een heerlijke dag hebben.

Enthousiast geworden? Ik help je graag met het zoeken van een cruise die bij jouw wensen past. Doordat ik persoonlijk meerdere cruises gedaan heb, kan ik je veel informatie en tips geven over welke rederij of cruise het meest geschikt is voor jou!
Wanneer ga jij op cruise?

Neem contact op

Dank voor je bericht. Ik neem zo spoedig contact met je op.
Oeps, er ging iets verkeerd. Sorry, maar probeer het nog eens. Mocht het nog steeds niet lukken, dan kunt u contact met mij opnemen door een email te sturen naar mayotravel@personaltouchtravel.nl of mij te bellen, 06-24518313. Dank u