Reizen op maat

De beslissing is gemaakt, het gaat gebeuren. Samen met je gezin, familie of vrienden ga je de droomreis maken die je al zo lang voor ogen hebt. Een rondreis door Europa, Amerika, Zuid-Afrika of misschien wel Australië. Maar dan? Het aanbod op internet is groot, té groot en je bent al verdwaald voordat je goed en wel op reis bent. Hier kan ik je goed bij helpen. Ik help je graag met een reis op maat die helemaal aansluit op jouw wensen. Tijdens ons gesprek bespreken we al je ideeën, wat je verwachtingen zijn, wensen en eisen waarna ik een persoonlijk reisvoorstel voor je op maak.

Een maatwerk reis duur? Nee, zeker niet. Juist omdat ik niet gebonden ben aan de standaardreizen die door de grote reisorganisaties worden samengesteld, kunnen we alles precies naar wens voor je regelen en het zo bijzonder maken als je zelf wilt.

Neem contact op

Dank voor je bericht. Ik neem zo spoedig contact met je op.
Oeps, er ging iets verkeerd. Sorry, maar probeer het nog eens. Mocht het nog steeds niet lukken, dan kunt u contact met mij opnemen door een email te sturen naar mayotravel@personaltouchtravel.nl of mij te bellen, 06-24518313. Dank u